Salı, Mart 21, 2006

Güneşli bir pazar günü...

Pazar günümüz bayagi dolu geçti. Sabah güneşi görünce kahvaltiyi dışarda yapmaya karar verdik. Damla'nin kahvaltisini yaptirdiktan sonra Kuruçeşme'ye gittik. Güneşi gören kendini dışarı atmış bizim gibi ama maalesef hava soğuktu sahil yürüyüşümüzü iptal edip IKEA ya gittik. Yolda Damlos uyudu oraya vardigimizda uyandi ama cok acikmisti hemen bir yere oturup biseyler yedireyim dedik ama oturacak yer bulmakta bayagi bi zorlandık. Çok kalabalıktı. Bir yere iliştikten sonra kuzuma yiyecek bi şeyler alabildim. O da tabii ben gelene kadar etrafında yemek yiyenlere agzi sulana sulana bakti yavrum sonrada aldigim pilava yandaki resimde görüleceği gibi saldirdi :). Kim uğraşır kaşıkla diyip yumuldu resmen.

Artik Damlosun karnida doyduguna göre rahat rahat dolaşırız dedik ama ne mümkün bizimki arabada oturmamakta kararlıydı. Hadi indirdik yere hanfendi kendi başına takılmak istiyor özgürce. Arada bir arkasina bakip bize el sallayip 'bye bye' diyip yoluna devam ediyordu. Damla'ya rağmen biz eksiklerimiz aldık nihayet kasaya vardığımızda akşam olmuş bizim ve Damla'nin pestili çıkmıştı. Alışveriş değil Damla hanımın peşinden koşmak bizi yordu.

Bir bakıma da iyi oldu Murat'a göre. Rahat olsaydım alışverişi ikiye katlayabilirdim :). Esas ilgi alanıma giren mutfak gereçleri bölümünü doğrudürüst gezemedim:( .

4 yorum:

sevilay dedi ki...

Selam canim, ayy siz yine rahat alisveris yapmissiniz. Bizde mümkün degil, demek türkiye´de de IKEA var, cok harika bir yer diymi, cok güzel seyler var orda, ben mutlaka ayda 1 giderim ve evimin süs esyalarii degistirim.

Kiziniz cok tatli, allah nazardan saklasin.

Ferah Gülşen dedi ki...

Sevilaycım canim ziyaretin icin sagol. Evet IKEA gecen sene acildi. İki kere gittim ikisinde de Damla'yla gittigim icin gonlumce gezemedim. Gercekten cok hos pratik ve ucuz urunler var.

Allah hepimizin cocuklarini nazarlardan korusun.

Opuldun.

Adsız dedi ki...

Allahim,o ne guzel pilav yemek oyle.Afiyet bal seker olsun damla sekerim.
bu kocalarin hepsi ayni sanirim.olaylara bakis acilarina sasmamak elde degil.
Odul

Ferah Gülşen dedi ki...

Odulcum Hoşgeldin canim. Allah hepimizin bebişlerini cocuklarini nazarlardan saklasın.