Pazartesi, Mart 27, 2006

EYVAH YAŞ OTUZBEŞ!

Dün akşam bir film vardi tv de adi 'Eyvah yaş otuzbeş'. Sanki özel olarak benim için koymuşlar o filmi doğumgünü arefesinde ve 35 ime girdigimi biliyorlarmış gibi. Konu beni anlatiyor diyemiycem, 35 lerinde olan 3 arkadaşin bir takim bunalimlarini anlatiyor. Evliliklerinden sıkılan baska heyeceanlar arayan kadinlar. Tam bir yaş krizine girme noktasindalar. Evet kimi zaman bende bazı farklılıklar arıyorum hayatımda. Kim aramaz ki ama bu yaşın ilerlemesinin etkisi mi? Kadınlar kendine olan güvenlerini yitiriyorlar mi yaş ilerledikçe? Nedir bunun sebebi? Güzelliklerini, kadınlıklarını kaybetme korkusu sarıyor çoğunu. Etrafında hala etki bırakabiliyor mu endişesi yaşıyorlar (uz).

Ama yaş krizine girmek istemiyorum. Hele hele 'Yaş 35 Yolun Yarisi Eder i kabul etmek hiç istemiyorum. Ama arkama baktigimda gercekten ne kadar çok şey yaşanmış, ne kadar güzel yillarim geride kalmış diyip içim burkuluyor. Halbuki yapmak istediğim o kadar çok şey var ki hala. Ama önümdeki yıllar geride bıraktıklarım gibi çabuk geçecekse... Bu düşündürüyor beni hüzünleniyorum.

Evet ben gencim hala, yapacak çok şeyim var kendim için, eşim için, dünyalar güzeli kızım için, ailem için. Allah sağlık versin, güç kuvvet versin, kim bakar nüfus kağıdına.

DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Mutlu yillar sana! Iyi ki dogdun ve Damlos gibi bir guzelligi dogurdun:) Sevgilerimle, Zeynep Tekin

sevilay dedi ki...

dogum günü kutlu olsun canim, allah seni ailene bagislasin sana hayatinda

degisikler:)
mutluluk
huzur
nese
saglik
basarilar

diliyorum. Hersey gönlünce olsun

Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

Iyi ki dogdun nur yuzlu Damla'nin annesi,iyi ki arkadasim oldun :)
kim demis yolun yarisi diye daha gorecek cooookkk gunler var onumuzde.
sevgilerimle
Odul&Nisan (iyi ki dogdun ferah teyzosum)

Ferah Gülşen dedi ki...

Off ağlattiniz beni sabah sabah yaa. Iyiki varsiniz, iyi ki bu blogu yapmisim yasadiklarimi duygularimi sizinle paylaşıyorum.

Sizi seviyorum.
Mutluluklar, guzellikler sizinle olsun.