Perşembe, Ocak 19, 2006

Yeni bir rahatsızlık daha :(

Son 10 gündür Damlosun var olan balgamını kurutmak için antibiyotik verip duruyorduk efendim tam bitti balgamı da kurudu derken 3 gün önce göğüs ve karın bölgesinde kızarıklıklar baş gösterdi. Acaba ne dokunduki diye dusunurken ertesi gun işten geldim baktım tüm vucuda yayılmış. Ayaklar diz ense kızarık ve şiş. Hele o karnını kaşımaktan parçalamış yavrucak.

Her tarafı tırmık içinde. Hemen acile götürdüm yediği bişey dokunmuştur muhtemelen ya da bulundugu ortamda yapabilir dedi doktor ve rahatlaması için iki igne yaptılar minişime. Çok ağladı çokk. Zor susturdum. Dunde kendi doktoruna kontrole götürdüm. Kızarıklar yüzüne sıçradı ve neresi hafif kaşınsa vurulsa acayip şekilde kabarıyor ve kızarıyor.

Kan ve idrar tahlili istedi. Uzun zamandır kullandığı antibiyotik yapar mı diye sordum bu kadar yapmaz dedi. Allahım ne yaptıkta cocuk bu hale geldi aklım almıyor bir türlü. Farklı bir mekanda bulunmadık veya farklı bir yiyecek yemedi.

Kan tahlili normal çıktı ama anacım o idrar vermek bir eziyet bekle bekle hanfendi hastanede yapmadı hadi kalktık eve geldik. Neyse bu sabah kendim idrar poşeti koydum kalkar kalkmaz, beş dakka sonra kahvaltıya oturmadan bi bakayım dedim yapmış mı ana oda ne poşeti doldurmuş resmen bize dun bunun çeyreginin çeyreği bile yeterdi. Anneme dedim hadi koş hastaneye yarım saat içinde gotürmek lazım.

Neyse gittik tahlile verdik sonuc az miktarda lokosit. Sonucu doktora gösterdik. İki yeni ilaç ve pomad verdi. Ramazan bayramından bu yana kız ilaçlardan nefes alamadı. Hiç aralıksız ilaç tüketiyoruz. Bakalım bu ne zaman geçecek. Allah dermansız dert vermesin ne diyelim.

2 yorum:

ece dedi ki...

allahım yaaa ne zaman geçecek bu hastalıklar...
çok geçmiş olsun...

Ferah Gülşen dedi ki...

Canım tesekkur ederim. Valla Ece Ramazan bayramından beri kızın içtiği ilaçların haddi hesabı yok. Biri bitiyor biri baslıyor bende anlamadım :(