Cuma, Eylül 21, 2007

NEREDE KALMIŞTIK?

Ne kadar uzun zaman olmuş bloğuma uğramayalı. Nedense uzunca bir ara vermişim. Bu zaman zarfında acı tatlı çok şey yaşandı. Hepsini anlatmaya gücüm yok ne yazık ki. Kardeşim sayabileceğim ev sevdiğim kuzenim amcamın oğlunu kötü bir trafik kazasında kaybettik. Bu durum beni çok sarsmıştı ki uzunca bir süre normal hayata dönemedim. Allah mekanını cennet etsin.

Sonrasında yaz tatili hazırlıkları başladı Haziran başında annemlere yazlığa gittik. Şam'da oturan ablamın gelmesiyle kardeşler ve yeğenler buluştuk ve bayağı yoğun, yorucu kalabalık ve bi o kadar da keyifli bir yaz tatili başlamış oldu :) Bu durumdan en çok memnun olan şüphesiz Damla'ydı. Kardeşimin kızı Selen'le birlikte tatilin tadını çıkardılar. Biz de onların peşinden denize bahçeye aşağı yukarı derken yorulduk. Bahçede babamın beslediği civciv ve tavuklarda nasibini aldı tabii ki. Zavallı hayvanlar kümesten hava almaya çıkmaya görsünler anında bizimkilerin saldırısına uğruyorlardı. Tavuk yakalayıp sevmek en büyük zevkleriydi.
















Ve yazı Çeşme- Gökova turuyla kapadık. Çeşme'de oturan kuzenimi ziyaret ettik çok güzel üç gün geçirdik, oradanda yolumuzun üzerinde bulunan efes harabelerini ve Meryem anayı'da ziyaret ederek Gökova'ya güzel belde Akyaka'ya geçtik. Damla'yla beraber ilk defa bu kadar uzun bir araba yolculuğuna çıktık. Baştan korkmuştum bize o yolları dar eder diye ama kızım maşallah çok uyumluydu. Güzel bir tatil oldu. Ama artık evimi çok özlemiştim . Ramazanın başladığı hafta İstanbul'a döndük. Döndükte bütün yaz evin yüzüne bakılmadığı için bir sürü iş beni bekliyordu. Eh bir yandan İstanbul'a alışmaya bir yandan da evde düzene girmeye çalıştık. Bayrama anca düze çıkarız sanırım :). Bu arada kızıma yuva arayışlarım sürüyor. Kısmetse bu sene yuvaya başlatacağım. Cimcime o kadar oyun çocuğu ki artık hazır diye düşünüyorum. Ha unutmadan yaz ortası gibi kızım bezden de kurtuldu artık. Yaşasınnn!...

Çeşme çarşısında bir özgür kız:)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

canım damloşum için çok güzel bir armağan olacak bu.çok güzel olmuş.onun tontini yanaklarını ısırıyorum ebu teyzesinden sevgiler.