Perşembe, Eylül 14, 2006

UZUN BİR ARADAN SONRA MERHABA

Oh insanın evi gibi yok. Tatil iyi güzelde bi zamandan sonra insan kendi düzenini evini arıyor. Kışı, Istanbul'u, arkadaşları özledim.

Bu yaz çalışmadığım için dolu dolu geçti. Annemlere yazlığa bir gittim pir gittim arada bir kere geldim ve sonra geçtiğimiz haftaya kadar ordaydım. Ablamlar yeğenler bayağı bi kalabalık grup olarak yazımızı geçirdik. Damloşu sorarsanız onun keyfine diyecek yoktu. En çok ona yaradi bu yaz. Eve hic girmedi uyudugu zamanlar haric :). Hava güzel olduğu sürece denizin ve güneşin nimetlerinden bol bol yararlandi. Deniz kızı oldu diyebilirim. Ne simit ne kolluk takmadan korkusuzca kendini denize atıyordu.

Gecen haftada Murat'in Denizli'de oturan arkadaşlarının daveti üzerine oraya gittik. Bir iki gün orada takıldık sonra hep beraber Gokova - Akyaka'ya gittik. Doğa harikasi küçük bir belde. Marmarise 40 dk uzaklıkta. Orada tatilimizi noktaladık ve evimize döndük. Dönüşü istiyordum ama bir haftadir çamaşır yıkamaktan temizlikten kendimize gelemedik.

Damlanin gelişmesiyle ilgili yazimi ayrica yazicam. Şimdi sizi çektigimiz onca resimden bir kaçıyla başbaşa bırakıyorum.

1 yorum:

mom dedi ki...

hosgeldin ferah ne uzun bir tatildi boyle gormeyeli nur damla kocaman olmus maasalla