Cumartesi, Nisan 08, 2006

Damlos 18 Ayını Doldurdu

Damlos tv seyrediyor. Gözler hep orda :).

Kuzum bir buçuk yaşında oldu bile. İki yaşa ne kaldı ki bahar ve yaz çabuk geçer. Kızım büyüyor serpiliyor. İki, üç, dört ..... bi bakmışız okul çağına gelmiş. Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruma ve bize onun nice yaşlarını nice güzel günlerini görmek nasib etsin.

Bugün kontrolümüz vardı. Neşeli bir şekilde muayenesini oldu Damla hanım. Allahtan ağlamadı bazen inadı tutuyor hicbir yerine baktırmıyor. Boy 82 kilo 9855. Kilo biraz az gidiyor. Ah o lokositler yok mu? Böbrek filmi işini askiya aldı doktor. Eğer yakın zamanda tekrarlarsa o zaman yaparız dedi. Ve memeden kesebilirsin artık kesersen iyi olur uykusu ve yemesi düzene girer dedi. Nasıl yapıcam ben onu. O kadar çok seviyorki. Haftaya bir deneme yapicaz bakalım. Annemde geliyor nasılsa. Murat'da hazır Antalya'dayken bu işi ele alıcaz. Allah kolaylik versin insallah cabuk birakirda ikimizde fazla yıpranmayız :).

2 yorum:

Adsız dedi ki...

damlacim,demek sen benden alti ay buyuksun ne kadar guzel.insallah bende senin kadar guzel bir kiz olurum 18 aylikken :))
annemde seni cok seviyor,nur yuzlu diyor sana,birde terazi burcu oldugunu ogrendi ya tamam artik,araniza kimse giremez:))
optum
nisan
not: keske birarada olsakta beraber kedi kovalasak dimi?

Ferah Gülşen dedi ki...

Nisan'cim eksik olmayin annen ve sen bizim dostumuzsunuz.Sen de zaten guzel bir kizsin ilerde kimbilir ne kadar guzel olacaksin.

Evet keske yakin olsaydik ne guzel vakit gecirirdik beraber. Iyi arkadas olurduk eminim.

Optum

Damlos