Pazartesi, Aralık 12, 2005

YILBAŞI PARTİMİZ


Cumartesi günü ben ve kızım Damloş heyecanlı bir şekilde partiye gitmeye hazırlandık. Ben sağolsun annemin yardımlarıyla poçaları yaptım, kızımla süslendik püslendik ve partiye gitmek için yola koyulduk. Kızımın ilk partisi olacakti o yuzden baska bir anlami vardi bugunun. Ve elbette benim için de ayrı bir anlamı vardi çünkü klubteki daha once tanişmadıgım arkadaslarla tanisacaktim.

Yuvanin kapisina geldigimde ilk sevgili Zeynep, Pınar ve tontis oğullariyla tanistik. Mavibeyaz Yuvasinin sicak karsılamasindan sonra iceri bir girdik o ne kalabalik oyle derken kendimizi nereye atacaz diye bakinirken sevgili Gonul'cügümü gordum. En sicak en guzel gulusuyle bizi karsiladi. Vee Banu Besiktas iki cocuguyla maasallah herkesten once yerini almisti odada :)).

Sonra sevgili Emel, Oya, Isıl, Neval, Aylin, Gulsen, Zuhal ismini su an cikaramadigim cok ozur diliyorum Yigit'in annesiyle tanistim.

Cok kalabalik ama sicak bir ortam vardı. Büyük cocuklar icin ust katta hazirlanan yere bakamadim ama dediklerine gore onlarin keyfi cok yerindeymis. Ama biz cocuklari 1 yas ve altinda olanlar maalesef bebislerle ilgilenmekten fazla muhabbet edemedik. Gerci Damlos kendi halinde ortada yatip kalkiyordu ama :))). Ustteki resimde görüldüğü gibi. Işıl teyzemiz çekmiş bu resmi sagolsun.

Noel babamiz ve dagitilan hediyeler harikaydi.
Vee gunumuz cekilişle sona erdi bize cikmadi ama :( olsun verilen hediyeler yeterde artar bile.
Sevgili guzel arkadasim Gonul, bu organizasyonda bulundugun icin bizi en guzel sekilde agarladigin icin hepimizle tek tek ilgilenmeye calistigin icin sana cok tesekkur ederim. Allah gonlune gore versin.

ve diger emegi gecen herkese tesekkurler...

1 yorum:

ece dedi ki...

ohhhh allah içinize sindirsin be ferahcım,
ne güzel partinizi de yaptınız eğlendiniz yeni yılı karşıladınız bile ne mutlu size...iyi seneler...