Salı, Aralık 20, 2005

Kurtulamadik Su Hastalıklardan

Damla maalesef bayramdan beri hasta. En son teshis allerjik öksürük. Önce bronşit başlangıcı hadi onu gecirdik derken simdi de allerjik öksürük çikti. İki haftadir atlatamiyoruz. Allerji ilaçlari, balgam sökücüler, öksürük şurubu kizin içi dışı ilaç oldu haftalardir. Geceleride uyuyamiyoruz haliyle. Ben kendimi gectim kızım iyi olsun dedikce benimki inat gecmiyor. Allah'a sukur iyiyim ama surukleniyoruz iste. Simdi de sesim gitti. Annem sağolsun geldi de bana biraz bakıyor. Valla ana gibi yar olmaz derler ya dogru gercekten. Herşeyden önce evlat geliyor.

Ne zaman düzelicez merak ediyorum. Allah beterlerinden korusun diyelim.

3 yorum:

ece dedi ki...

ferahcım,
çok geçmişler olsun güzelim,
bende bu kız nerelerde diyordum sesin soluğun çıkmadı merak ettim doğrusu,grubada girmiyor artık eskisi kadar, bloguna bakıp bakıp geri dönüyorum...
canım tekrar geçmişler olsun...minik damlamız atlatıcak inşallah tüm bunları...
sevgiyle ve sağlıkla kalın...

ece dedi ki...

yeni yıl yazısı yazmamışsın şekercim...
mutlu yıllar canım...
senin ve damloşum icin sorunsuz hastalıksız bir yıl diliyorum,
sevgiyle kal...

Ferah Gülşen dedi ki...

Ece'cim cok tesekkur ederim. Su anda Uludag donus yolunda feribottayim. Maillerime bi bakayim dedim senin mesajlarını gorunce cok mutlu oldum. 4 gundur yoktum tatil ve yeni yıl yazisini yazicam en kisa surede canim. SEvgili biricik ruzgarin ve esinle beraber nice saglikli mutlu huzurlu yillar dilerim.