Perşembe, Ekim 11, 2007

DAMLOŞ 3 YAŞINDA...

Kadir gecesi 8 ekim benim minik kuzumun doğumgünüydü. 3. yaşını bitirdi. Artık bebeklikten tamamen çıktı. Cadım benim İYİ Kİ DOĞDUN... SENİ ÇOK SEVİYORUZ :)

Cuma, Ekim 05, 2007

BİR BAŞKA OLUR AYVA MEVSİMİ

Hafta sonunda annemlere yazlığa iftara gittik. Bu zamanda oraları çok güzel oluyor. Hava o kadar güzeldi ki Damla'yla Selen denize bile girdi.

Ayvaların olmaya başladığı dönem aynı zamanda kışa hazırlık dönemidir. Sevgili anneciğim her sene olduğu gibi biberlerini kurutmuş, tarhanasını, reçellerini yapmıştı. Hepimizede paylaştırdı sağolsun. Dönüşte iğdelerimizi ayvalarımızı da ağaçtan toplayıp annemin verdiği nevaleleri de alarak elimiz kolumuz dolu evimize geldik. Anneciğim ellerine sağlık, Allah sana sağlıklı uzun ömürler versin
.










Babamın piliçleri kocaman tavuk olmuşlardı artık. Ama bu durum Damla'yla Selen'i tavukların peşinden koşup yakalamak konusunda caydırmadı tabii ki.

Pazartesi, Ekim 01, 2007

KAKAOLU KURABİYE YAPIYORUZ



Damlosla şekilli kakaolu kurabiye yapalım dedik. Çok sever poça börek yapmayı. Kızım çok hamarattır sormayın :). Amaç hamurla oynamak ama asıl çiğ çiğ yemek çok hosuna gidiyor. Kurabiye yapımını 'artık yeter yedin, çiğ yenmez fazla, tamam ver elindekileri' diye diye bir savaş halinde bitirdik. Damla' nın elinden kurtarabildiklerimle bir şeyler yapabildim neticede.